Πριν το διαβάσετε να σας ενημερώσουμε ότι δε φέρνουμε καμία ευθύνη για το εγκεφαλικό που θα πάθετε .Όπως λοιπόν αναφέρουν τα ζώδια οι 3 πιο κίτς γυναίκες είναι :
1. ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αλήθεια είναι ότι δε δίνεις δεκάρα τσακιστή για τη μόδα και τις τάσεις της και το μόνο που σε νοιάζει είναι να φορέσεις κάτι που δεν περιορίζει τις κινήσεις σου και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Είσαι από εκείνες που θεωρούν τα τακούνια, τις φούστες, τα φορέματα και τις τσάντες εχθρούς, ενώ τις φόρμες και τα αθλητικά θείο δώρο. ΟΚ κατανοητό μέχρι εδώ, αλλά λίκρα και σε φλούο χρώματα να βγάζουν το μάτι, ακόμα και τη νύχτα;
2. ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσύ ή θα οργιάζεις με τα χρώματα ή με τα prints. Και αν πάρεις τα κομμάτια μεμονωμένα, είναι μέσα στη μόδα, αλλά οι συνδυασμοί που κάνεις προκαλούν ζαλάδα. Από την άλλη, με τις παλ αποχρώσεις μάλλον έχεις… μαλώσει, αφού τόσο στα μαλλιά και το μακιγιάζ, όσο και στο ντύσιμό σου αν δεν έχεις κάτι κόκκινο της φωτιάς, παθαίνεις κατάθλιψη!

3. ΛΕΩΝ
Μη θίγεσαι που βρίσκεσαι στη λίστα! Δυστυχώς, έχεις ροπή στο κιτς, εξ αιτίας της υπερβολής σου, αλλά και της τάσης σου να εντυπωσιάζεις. Το να ξεχωρίζει από ένα χιλιόμετρο μακριά το brand name του ρούχου που φοράς, το να φορτώνεσαι με αξεσουάρ και κυρίως το χρυσάφι και ό,τι αστραποβολάει πάνω σου, σίγουρα δεν είναι δείγμα καλογουστιάς, άσε που παραπέμπει λίγο σε Φλωρινιώτη.
πηγή 

 

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Έχεις ακόμα φωτογραφίες του πρώην σου; Ξέρουμε γιατί…

Ο θάνατος μίας σχέσης είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο δύσκολες καταστάσεις που όλοι ...

Διαζευγμένη μαμά, βάζει τους άντρες στη θέση τους!

Στην Ελλάδα, η «χωρισμένη με παιδί», είναι μια κατηγορία προς αποφυγήν από τους ανύπαντρους ...

Δειτε τωρα ποσο θα ανεβεί ο μισθος σας!!!!!

Από πότε θα ισχύσουν οι αυξήσεις που αφορούν 550.000 εργαζόμενους Ο κατώτατος μισθός (το ...

Close