Τέλος το Τατουάζ η σειρά ολοκληρώνεται τον Ιούνιο – Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος
Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από τους δημιουργούς Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου και Βάνα Δημητρίου , ανακοινώθηκε αρχικά στο κανάλι και στους ιθύνοντες σε ένα ραντεβού που είχαν την περασμένη εβδομάδα στη συνέχεια στους ηθοποιούς και τους υπόλοιπους συντελεστές, οι οποίοι ενημερώθηκαν με e-mail.
Το e- mail έγραφε: «Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το “Τατουάζ” μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή, κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί»!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day το συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου λήγει τον Ιούνιο και κάποιοι ηθοποιοί, που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν αναφέρει ότι δεν ήθελαν να συνεχίσουν για τρίτη χρονιά, έτσι πάρθηκε η απόφαση να μη συνεχιστεί η σειρά και τρίτη σεζόν.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

You May Also Like

Πόσους κύκλους βλέπεις στην φωτογραφία ;

Πόσους κύκλους βλέπεις στην φωτογραφία ; Αν δε τα καταφέρεις η απάντηση είναι μέσα ...

Τουρκία -Ελλάδα φέτος το survivor όλες οι αλλαγές

Για πρώτη φορά ο Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει αποφασίσει να συμμετάσχουν κυρίως άνθρωποι από τον ...

Close